Бажаючих стати спонсором блогу "Завдання для душі", просимо писати на адресу zdd.blog@gmail.com. Будемо дуже вдячні за співпрацю!

Шановні учасники завдань! Якщо ви, по результатах одного з наших завдань, стали власником призу або ж запрошеним дизайнером, але так і не отримали призу чи умов завдання, напишіть нам на адресу zdd.blog@gmail.com.

Через високу вартість відправки, із жовтня 2013 року безкоштовна доставка призів здійснюється лише по території України. Сподіваємось на ваше розуміння!
______________________________________________

З березня 2014 року наш блог йде у творчу відпустку. Про наше повернення Ви дізнаєтесь із публікацією нового завдання!

вівторок, 13 березня 2012 р.

МК від Valentynka. Основа для листівки з тисненною рамкою)

Привіт! Сьогодні пропоную вашій увазі МК по виготовленню основи для листівки з тисненною рамкою) Ідея не зовсім моя.. колись схоже зустрічала на якомусь корейсько-японському.. східному сайті. 

Для фігурних рамок я роздрукувала шаблон та наклеїла на картон. Карток краще брати тої ж товщини, шо й основа листівки. Прямокутну рамку малювала одразу на картоні. Шаблони кріплю до основи за допомогою маленьких шматочків двостороннього скотчу попередньо замацавши його пальцями)) щоб він тільки трішки причепився до основи. Моя робота потребувала віконце, яке я вирізала перед тисненням.



Із зворотньої сторони обводжу його інструментом для тиснення, можна просто ручкою без чорнила. В результаті отримуємо витиснену рамочку.


Така основа чудово підійде для мінімалістичних листівок в стилі  Clean&SimpleЦю техніку використала при виготовленні листівки по нашому діючому завданні "Сакура", запрошую до участі.
 Додавши висічене віконце та імітацію шва, я оформила вишиті мініатюри від моєї мами.



Вишивку із розвороту закріпила  парером тої ж товшини, що й основа. В результаті немає потовщення від тканини і лишнього об'єму.


Дякую, що читаєте! Надіюсь, дана інформація буде для Вас корисною!

Ваша Валентинка ♥

6 коментарів:

  1. Валюша, це просто чудо!! Дякую тобі за таку корисну інформацію!!!!

    ВідповістиВидалити
  2. Валя, яка цікава і водночас дуже проста ідея) А, все просто, це геніальне))) Молодчинка, дякую за МК!

    ВідповістиВидалити
  3. Дівчата, дякую! Думаю, ви найдете втілення цієї ідеї в своїй інтерпретації!

    ВідповістиВидалити
  4. Марьяша, если я не ошибаюсь сегодня твой ДР?! (если ошиблась,чур тапками не забрасывать!!! пожалей монитор свой,хи) ) и так! Поздравляю!Женского счастья тебе,люби и будь любима!! а так же море удачи и дачу у моря) чмак!!

    ВідповістиВидалити