Бажаючих стати спонсором блогу "Завдання для душі", просимо писати на адресу zdd.blog@gmail.com. Будемо дуже вдячні за співпрацю!

Шановні учасники завдань! Якщо ви, по результатах одного з наших завдань, стали власником призу або ж запрошеним дизайнером, але так і не отримали призу чи умов завдання, напишіть нам на адресу zdd.blog@gmail.com.

Через високу вартість відправки, із жовтня 2013 року безкоштовна доставка призів здійснюється лише по території України. Сподіваємось на ваше розуміння!
______________________________________________

З березня 2014 року наш блог йде у творчу відпустку. Про наше повернення Ви дізнаєтесь із публікацією нового завдання!

четвер, 8 листопада 2012 р.

Новорічний марафон. Марафонці шикуються на старті)

Привіт! 
Мабуть усі вже добре відчули наближення зими, яка несе нам купу свят, в тому числі улюблений усіма Новий Рік! І усі рукодільниці майструють подаруночки для рідних та друзів. Нам марафон покликаний допомогти Вам у цьому!

Це наш перший марафон, і сподіваємось, стане вам цікавим!


Марафон наш буде складатись із шести етапів починаючи із 16 листопада. На подолання кожного етапу даємо по одному тижню. 
Кожен етап - це обов'язковий елемент. Елементи будуть не хитромудрі, такі, які найбільше пасують новорічним роботам. Нашою відмінністю від звичних марафонів є те, що об'єкт декорування вибирається один на всi 6 етапiв марафону!.. (листівка, сторінка, свічка, пляшка, дзвіночок.) Тобто якщо Ви на першому етапі декоруєте свічку, то й на інших етапах також свічку (вони можуть бути різних розмірів чи кольорів). 

Приєднатися до нашого марафону можна на будь-якому етапi!!! По кожному етапу буде обрано ТОП кращих робіт. Але переможець марафону буде лише ОДИН!!!
По закінченню останнього етапу із самих витривалих, котрі пройдуть увесь марафон, наша ДК шляхом голосування обере переможця, котрий отримає супер-приз від спонсора інтернет-магазину "Бумага для хобби".


Спитаєте, для чого ми все це розповіли, якщо старт аж 16 листопада?! А для того, щоб ви змогли підготуватись, обравши бажаний об'єкт декорування. 

Приємно буде почитати Ваші відгуки в коментарях!

8 коментарів:

  1. Отличная идея! Замерла на старте в ожидании)))!

    ВідповістиВидалити
  2. Замечательный марафон!!!!! хотелось бы уточнить: ТОП выбирается на каждом этапе, а главный приз только один в конце супер-юпер скраперу?

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Именно! На каждом этапе будет ТОП, и лишь в конце марафона-победитель. Только победителя будут выбирать из числа всех тех, кто пройдет весь марафон с начала и до конца!

      Видалити
    2. Таня, так, приз дістанеться одному з тих, хто пройде увесь марафон! Це може виявитись зовсім не скрапер, адже ми не обмежуємо техніки виконання робіт!!

      Видалити
  3. Непогана ідея - підганялка. Я за

    ВідповістиВидалити
  4. Классная идея, хочу поучаствовать. А шоколадницы можно будет делать?

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. звичайно можна! ми не обмежуємо учасників у виборі об'єкта, стилю та виду рукоділля.. головне, щоб об'єкт був однаковий впродовж усього марафону і були присутні елементи, які будемо давати на кожному етапі!

      Видалити
  5. Дуже цыкаво, треба обовязково спробувати

    ВідповістиВидалити