Бажаючих стати спонсором блогу "Завдання для душі", просимо писати на адресу zdd.blog@gmail.com. Будемо дуже вдячні за співпрацю!

Шановні учасники завдань! Якщо ви, по результатах одного з наших завдань, стали власником призу або ж запрошеним дизайнером, але так і не отримали призу чи умов завдання, напишіть нам на адресу zdd.blog@gmail.com.

Через високу вартість відправки, із жовтня 2013 року безкоштовна доставка призів здійснюється лише по території України. Сподіваємось на ваше розуміння!
______________________________________________

З березня 2014 року наш блог йде у творчу відпустку. Про наше повернення Ви дізнаєтесь із публікацією нового завдання!

суботу, 16 лютого 2013 р.

Результати завдання "Безсердечна валентинка"

Привіт! Ну ось ми і відсвяткували найромантичніше свято, День Усіх Закоханих! Сподіваємось, усі валентинки знайшли своїх власників, і ми можемо підвести підсумки нашого завдання "Безсердечна валентинка".

Та, спочатку хотілося б сказати, шо вибирати було дуже складно.. головною причиною стало недотримання умов.. Половина учасників прочитали лише назву завдання.. та, крім відсутності сердечок, було ще одне обмеження, заборонено використання рожево-червоної палітри!
Велике прохання, якшо Ви вирішили прийняти участь у завданні нашого блогу чи будь-якого іншого челедж-блогу, не полінуйтесь, уважно перечитайте умови завдання.. Цим самим ви збережете свій та наш час і ми уникнемо неприємних моментів. Дякуємо!

Ну а тепер про приємне) Четвірка кращих нетрадиційних валентинок!


Эвелина  із смачною валентинкою


Гранжева валентинка від Лилия 


The Fairy із листівкою для коханого чоловіка


ніжна листівка від darina 


А переможця нам допоможе обрати RANDOM

2. Лилия 
4. darina 
4. darina !! Вітаємо!!

Ви отримуєте приз від спонсора завдання інтернет-магазину "Штампи із Любов'ю"!



ЭвелинаЛилияThe Fairy, Вас ми б хотіли запросити подизайнити з нами по одному із наступних завдань!


Якщо наша пропозиція Вас зацікавила, чекаємо листа на адресу  zdd.blog@gmail.com. В темі листа вкажіть, будь ласка, Ваш нік та назву завдання.

5 коментарів:

  1. Дуже дякую за надихаючі і ексклюзивні завдання, а також вітаю дівчаток-переможниць!

    ВідповістиВидалити
  2. Дякую! Дуже приємно, що вам сподобалось. Класно після річної перерви повернутися "в стрій", так сказать =)З задоволенням подизайню!

    ВідповістиВидалити
  3. Ух ты! Неужели это я - та счастливица?! Не знаю даже, чему больше рада - попасть в ТОП или выиграть приз :) Огромное спасибо вам и рэндому :)

    ВідповістиВидалити
  4. Какие все молодцы!)) И каждый по своему))

    ВідповістиВидалити