Бажаючих стати спонсором блогу "Завдання для душі", просимо писати на адресу zdd.blog@gmail.com. Будемо дуже вдячні за співпрацю!

Шановні учасники завдань! Якщо ви, по результатах одного з наших завдань, стали власником призу або ж запрошеним дизайнером, але так і не отримали призу чи умов завдання, напишіть нам на адресу zdd.blog@gmail.com.

Через високу вартість відправки, із жовтня 2013 року безкоштовна доставка призів здійснюється лише по території України. Сподіваємось на ваше розуміння!
______________________________________________

З березня 2014 року наш блог йде у творчу відпустку. Про наше повернення Ви дізнаєтесь із публікацією нового завдання!

середу, 3 липня 2013 р.

Завдання на липень "Яблучний фреш"

Доброго ранку!

Ми до Вас у цей ранковий час) із свіжим завданням!

У літку ми смакуємо багатьма сезонними фруктами та ягодами, яких немає у іншу пору року, та поруч із цим не забуваємо про яблука, які смакуємо круглий рік) Саме цьому соковитому фрукту присвячене наше липневе завдання!


Робимо будь-який об'єкт у будь-якій техніці. Головним героєм повинне бути яблуко.. або яблука))

Смакували яблучка й наші запрошені дизайнери. Знайомтесь!


Мене звуть Лена. Я проживаю в передмісті Києва, у курортному містечку Ворзель. Мені 25 років. В мене є донька, якій через декілька днів виповниться 1 рік. Завдяки донечці я і познайомилась зі скрапбукінгом: шукала оригінальний фотоальбом. Обожнюю робити щось власноруч - трохи шию, роблю іграшки, планую освоїти ліпку і декупаж. 



Привіт! Мене звати Юля і я дуже рада запрошенню побути ЗД в такому чудовому блозі. Особливо приємно, що дівчатка-дизайнери відмитіли мою скрапову роботу, так як найпершим і основним моїм рукодільним направленням є вишивання хрестиком. Дякуючи моїй донечці Олександрі, яка є моєю головною натхненицею я наважилась спробувати і інші види рукоділля: скрап, шиття, вязання, декупаж... Краще зі мною та моїми роботами можна познайомитись у блозі "Люблю, творю, мечтаю..."

Так як зараз літо і нас оточує неймовірна кількість всього кольорового та яскравого то й мої яблучка вийшли такими ж. Вирішила помістити їх на чохол для планшету, ще й тканинка чудова літня знайшлась - з метеликами. Сподіваюсь моя робота в ролі ЗД надихне вас на несподіванний рукодільний яблуневий шедевр. Бажаю всім чудового незабутнього літа!


І роботи наших дизайнерів для Вашого натхнення!

По заданию я пошила парочку игольниц для путешествий из цветного фетра)
Первая сделана книжечкой и завязывается на ленточку, вторую можно пристегнуть к ножницам и она точно не потеряется)


На вулиці літо - моя улюблена пора року)) А літо- це обов'язково яблука і яблучне вареня, тому сьогодні на моїй листівці банка цієї смакоти)))


Посилання на свої роботи залишайте в inlinkz до

30 липня включно!
Оголошення результатів у першу суботу/неділю після завершення завдання.

І приз для переможця від спонсора завдання крамнички декору Happy Owl..


Ознайомтесь уважно з правилами блогу!
Роботи, котрі не відповідають умовам і правилам не будуть прийматись до голосування!

2 коментарі:

  1. Такие гармоничные и такие разные работы! Мне нравится, что вы даёте возможность участвовать в заданиях с любыми техниками.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. :-) спасибо! Нам приятно это читать ;-)
      Мы стараемся придумывать задания с душой и для души!
      А если это так, то какие могут быть ограничения?! ;-)
      Творите с радостью! :)

      Видалити