Бажаючих стати спонсором блогу "Завдання для душі", просимо писати на адресу zdd.blog@gmail.com. Будемо дуже вдячні за співпрацю!

Шановні учасники завдань! Якщо ви, по результатах одного з наших завдань, стали власником призу або ж запрошеним дизайнером, але так і не отримали призу чи умов завдання, напишіть нам на адресу zdd.blog@gmail.com.

Через високу вартість відправки, із жовтня 2013 року безкоштовна доставка призів здійснюється лише по території України. Сподіваємось на ваше розуміння!
______________________________________________

З березня 2014 року наш блог йде у творчу відпустку. Про наше повернення Ви дізнаєтесь із публікацією нового завдання!

суботу, 21 вересня 2013 р.

Майстри скрапу. Одинадцятий випуск. Оля Дмитришина.

Привіт! Після літньої перерви ми відновлюємо випуски рубрики "Майстри скрапу". Сьогодні познайомимо Вас із прекрасною українською скрап-майстринею Олею Дмитришиною!



Привет, я живу в городе Киеве. Скрап занимает моё свободное время и пространство, украшает мою жизнь, делает меня счастливее. Меня вдохновляют живые палитры, красивые фотографии, простые скетчи. Люблю всякие текстильные штучки, мягкие, уютные... Просто обожаю блокноты и блокнотики. Мне очень приятно, что мою работу выбрали для лифтинга))) Желаю всем творческого вдохновения)

У цієї талановитої майстрині є чого повчитись. Переконатись у цьому ви можете погулявши по блогу Handmade by Dmitrishina. Ліфтинг - це також свого роду наука, тому ми пропонуємо для ліфтингу непервершену листівку Олі!


Сніжний ліфтинг від запрошеного дизайнера opko. Знайомтесь!

Привіт! Насамперед, хочу сказати величезне спасибі дизайн-команді за запрошення подизайнити у вашій душевній компанії!
Мене звати Орися, - я корінна львів’янка, якій подобається все, що пов’язане з рідним містом: кава, шоколад і, навіть, львівський дощ. З дитинства займаюсь рукоділлям, до недавнього часу найбільше вишивала. Одного разу відкривши мережевий світ рукодільниць, їх красивих блогів, цікавих форумів, тут же кинулася у все це з головою - вишивала, шила, оформляла, фотографувала … Мене зачаровувало буквально все - і муки вибору нового дизайну, і дивовижний процес появи краси і, звичайно, сам результат.
А в декретній відпустці, я к і багато кому з нас, захотілось спробувати чогось нового. Так і познайомилась із дивом по імені скрап. Трапилось це близько року тому на дівочому форумі, спочатку читала, дивилася і захоплювалася, а з осені минулого року почала творити сама.
Запрошую до себе в гості, завжди рада новим знайомствам.


Наша ДК неймовірно надихнулась цією листівкою і створила свої шедеври!

















Посилання на свої роботи залишайте в inlinkz
до 17 жовтня включно
Оголошення результатів у першу суботу після завершення завдання.

Ознайомтесь уважно з правилами блогу!
Роботи, котрі не відповідають умовам і правилам не будуть прийматись до голосування!

3 коментарі:

  1. Дуже дякую, неймовірно приємно! Цікаво спостерігати за власним ліфтінгом, роботи дизайнерів неймовірні! З нетерпінням чекаю на роботи від учасників:))

    ВідповістиВидалити