Бажаючих стати спонсором блогу "Завдання для душі", просимо писати на адресу zdd.blog@gmail.com. Будемо дуже вдячні за співпрацю!

Шановні учасники завдань! Якщо ви, по результатах одного з наших завдань, стали власником призу або ж запрошеним дизайнером, але так і не отримали призу чи умов завдання, напишіть нам на адресу zdd.blog@gmail.com.

Через високу вартість відправки, із жовтня 2013 року безкоштовна доставка призів здійснюється лише по території України. Сподіваємось на ваше розуміння!
______________________________________________

З березня 2014 року наш блог йде у творчу відпустку. Про наше повернення Ви дізнаєтесь із публікацією нового завдання!

четвер, 20 лютого 2014 р.

Міні-манекен. Нескрапове завдання.

Привіт, шановні читачі!

Сьогодні ми публікуємо останнє завдання у цьому сезоні, після якого йдемо у технічно-організаційну відпустку, після якої повернемося оновленими, щоб знову творити для Вас і Вашого натхнення!

Сьогодні розглянемо чудову декоративну річ - міні-менекен! Варінантів створення та декорації яких у мережі можна знайти багато, і виглядають вони неперевершено! Вони можуть виконувати роль гольнички, аксесуару для фотосесій наших рукоділь, підставкою для біжутерії, чи просто прикрасою жіночого туалетного столику! Отже, це річ багатофункціональна і не важка у створенні!

Створюємо текстильний міні-манекен!

Крилатий манекен від нашого запрошеного дизайнера Elenazaryuk

Привет! Меня зовут Лена. Я- скрапоголик))) Больше всего мне нравится делать альбомы и блокноты.А вот к открыткам совсем душа не лежит. Я люблю снег, красную икру, море и хорошие фильмы. Мне очень приятно быть приглашенным дизайнером в блоге "Завдання для душі", да ещё и задание какое интересное! Так как шить я не очень (мягко говоря) люблю, то собиралась с духом долго, но в процессе распробовала удовольствие)) Результат мне нравится, теперь иголочки будут чувствовать себя аристократками)))


І порція натхення від наших дизайнерів!









Посилання на свої роботи залишайте в inlinkz до
20 березня включно!
Оголошення результатів протягом тижня після завершення завдання. Завдання не є призовим!

Ознайомтесь уважно з правилами блогу!
Роботи, котрі не відповідають умовам і правилам не будуть прийматись до голосування!

5 коментарів:

  1. цікаве завдання ) роботи дизайнерів супер!

    ВідповістиВидалити
  2. дизайн не меняйте, я его так люблю... или он вам уже надоел? ))))

    ВідповістиВидалити
  3. Девочки, а результаты набора в дк вы огласите до отпуска?

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Під час відпустки ми будемо вирішувати питання ДК та купу інших організаційних питань. Коли саме будуть результати, наразі точно сказати не можемо. Просимо вибачення за затримку!

      Видалити