Бажаючих стати спонсором блогу "Завдання для душі", просимо писати на адресу zdd.blog@gmail.com. Будемо дуже вдячні за співпрацю!

Шановні учасники завдань! Якщо ви, по результатах одного з наших завдань, стали власником призу або ж запрошеним дизайнером, але так і не отримали призу чи умов завдання, напишіть нам на адресу zdd.blog@gmail.com.

Через високу вартість відправки, із жовтня 2013 року безкоштовна доставка призів здійснюється лише по території України. Сподіваємось на ваше розуміння!
______________________________________________

З березня 2014 року наш блог йде у творчу відпустку. Про наше повернення Ви дізнаєтесь із публікацією нового завдання!

середу, 17 жовтня 2012 р.

Розіграш цукерки для споріднених душ!

Привіт усім ласунам!!

Ми приготували цукерку для Вас з нагоди 400 ПЧ, та, завдяки Вашій прихильності, скоро буде повід розіграти смаколик  з нагоди 500 ПЧ)) Ми завжди раді усім спорідненим душам, з радістю створюємо для Вас нові завдання для Вашого натхнення і дуже радуємся усім Вашим роботам!

А тепер до головного.. Зараз за допомогою Random.org ми дізнаємось ім'я щасливчика, якому дістанеться приз від нашого спонсора інтернет-магазину ScrapUA.com, чотири набори скрап-паперу для створення нових шедеврів!!

На розіграш записалось 54 учасники.. Щасливим числом сьогодні є..


№8.. і це в нас ira 
ВІТАЄМО!!!

 Ну і print screen на підтвердження перемоги!


Іра, чекаємо Твою адресу на поштову скриньку valentynka@mail.ru

На сьогодні це ще не все, за кілька годин стартує другий випуск рубрики "Майстри скрапу", в якій ми познайомимо Вас із  Людмилою Кодимською та запропонуємо для ліфтингу одну з її робіт! Не пропустіть!

2 коментарі: