Бажаючих стати спонсором блогу "Завдання для душі", просимо писати на адресу zdd.blog@gmail.com. Будемо дуже вдячні за співпрацю!

Шановні учасники завдань! Якщо ви, по результатах одного з наших завдань, стали власником призу або ж запрошеним дизайнером, але так і не отримали призу чи умов завдання, напишіть нам на адресу zdd.blog@gmail.com.

Через високу вартість відправки, із жовтня 2013 року безкоштовна доставка призів здійснюється лише по території України. Сподіваємось на ваше розуміння!
______________________________________________

З березня 2014 року наш блог йде у творчу відпустку. Про наше повернення Ви дізнаєтесь із публікацією нового завдання!

четвер, 4 жовтня 2012 р.

Майстри скрапу. Випуск перший.

Привіт! Раді вітати Вас у цей ранковий час))

А ми із новинами! Сьогодні стартує нова рубрика "Майстри скрапу" у якій ми будемо знайомити Вас із цікавими майстринями та пропонувати одну з її робіт для скрапліфтингу!


Ця рубрика буде не призовою та буде виходити раз на два тижні. По результатах буде обрано ТОП-3 краших робіт, які відповідають поняттю "скрапліфтинг". З ТОПу також буде обрано переможця, який стане запрошеним дизайнером на слідуюючий випуск рубрики!

Для початку давайте розберемось, шо ж таке «скрапліфтинг»? А допоможе нам в цьому стаття від Оксани Зірочки;)
Насправді все дуже просто  )) Це копіювання, повтор  ідеї , або елементів чи їх розміщення з роботи іншого  дизайнера  для власних потреб.  Не повністю повтор всієї роботи, а лише якихось окремих моментів.
Вважається, якщо ви скопіювали три і більше пунктів з наступного  списку, це значить що ваша робота є ліфтингом іншої роботи :
-         палітру кольорів ;
-         власну ідею автора ;
-         тему роботи;
-         розміщення елементів;
-         комбінацію матеріалів;
-         розміщення заголовку;
-         копію всіх деталей сторінки;
-         ідеї журналінгу;
Хоча мені здається коли навіть повторена сама ідея це вже ліфтинг роботи.
Нічого поганого в тому немає, і легше вчитись на прикладах, і повтореннях, просто варто дотримуватись певних правил етикету і вказувати чию саме роботу ви повторюєте )) Часто буває що ми просто переглядаючи блоги копіюємо собі фото в чарівну папочку «Натхнення» і забуваємо чия це робота і де ми її взяли. Тоді просто при використанні чиєїсь ідеї варто вказати що робота ваша, ідея-ні, і автора на жаль Ви забули. А можливо хтось допоможе Вам його віднайти? ;)
І, як в реальному житті, варто поважати роботу і ідею іншої людини )) Можливо, колись саме Вашу роботу будуть теж копіювати і подумайте чи буде вам приємно, якщо Вашу ідею видаватимуть за свою ;)
..а допомогли мені, все це написати цікаві матеріали з цієї і цієї статті  ;)  


З першою майстринею усі наші читачі вже заочно знайомі.. а дехто спілкується з нею і поза блогом. Це чудова львівська дівчина, мама чудової кнопки та, по сумісництву, автор нашого блогу Мар'яна


Привітик усім, я Мар"яна. народилась та живу у славетному місті Львові.. хоча ні, народилась все-таки я як нормальна людина в пологовому будинку м.Львова:) В 4 родзлі в Медінституті , якщо точніше :)
Дитиною була вредною, неслухняною і дуже талановитою ( так-так, всі говорили ;)) Читала вірші на табуреті, заходила в автобус і голосно кричала : "Дайте сісти", з п"яти до шести років намагалась усім знайомих мені людей підбити на те, щоб намалювати мені картину, де цьомаються дорослі:); збирала гриби, сушила гербарій, писала вірші , співала в хорі, танцювала, билась з дівчатами, дружила з хлопцями!
За освітою я магістр міжнародної економіки)
основним натхненням та поштовхом до творчості є моя доця , коли вона здорова. радісна, усміхнена хочеться гори перевернути! 
Надихнутись я можу і дивлячись сон! От приснилась мені одна хатинка, я вже думаю як її "прилаштувати" у якусь роботу, задум!
Найбільше люблю створювати незвичні об"єкти, як от наприклад паперовий рояль, чи незвичної конструкції рамки. Люблю фантазувати, знаючи при цьому, кому все роблю!

А ось і її казкова листівка:



Так справились із завданням наші дизайнери:


Посилання на свої роботи залишайте в inlinkz до
17 жовтня включно! 
Паралельно Ваша робота може приймати участь у інших конкурсах.
Оголошення результатів на протязі трьох днів після завершення завдання.

5 коментарів:

  1. Вітаю з початком нової рубрики! Молодці!!! Листівки дужжже класні!!!

    ВідповістиВидалити
  2. Мар"янка вітаю! Робота чудова! Здоров"ячка твоїй красунечці!

    ВідповістиВидалити
  3. Які всі роботи гарнющі!!! Ніби ліфтинг, а водночас і різні :)

    ВідповістиВидалити
  4. Дякую дівчата!! Приєднуйтесь!!!!

    ВідповістиВидалити