Бажаючих стати спонсором блогу "Завдання для душі", просимо писати на адресу zdd.blog@gmail.com. Будемо дуже вдячні за співпрацю!

Шановні учасники завдань! Якщо ви, по результатах одного з наших завдань, стали власником призу або ж запрошеним дизайнером, але так і не отримали призу чи умов завдання, напишіть нам на адресу zdd.blog@gmail.com.

Через високу вартість відправки, із жовтня 2013 року безкоштовна доставка призів здійснюється лише по території України. Сподіваємось на ваше розуміння!
______________________________________________

З березня 2014 року наш блог йде у творчу відпустку. Про наше повернення Ви дізнаєтесь із публікацією нового завдання!

четвер, 6 лютого 2014 р.

Майстри скрапу. Випуск п'ятнадцятий. Галина Проценко.

Привіт! 

Сьогодні стартує свіжий випуск нашої ліфтинг-рубрики. 


Познайомимо Ми Вас поближче із талановитою майстринею Галиною Проценко Galinushka, яка пів року творила у нашій дизайн-команді для Вашого натхнення!


Меня зовут Галина (домашние называют Галинушкой). Я жена самого лучшего в мире мужчины и мамочка самой очаровательной девочки Елизаветушки. Я - человек творческий! У меня много разных идей, которые я постепенно стараюсь реализовывать!!! А еще всегда стремлюсь учиться новым видам творчества и рукоделия! Буду очень рада увидеть ваши варианты лифтинга моей открытки)))) Творческого всем вдохновения)))

А ліфтити ми будемо ось цю чарівну листівку!


Ліфтинг від нашого запрошеного дизайнера eluviatie

Доброго дня! Мене звати Катя, захоплююсь скрапом приблизно півроку. Серед завдань челленж-блогів мене завжди приваблював саме ліфтинг, адже це чудова нагода навчитися новому. У своїх роботах я найчастіше використовую паперові прикраси, саморобні квіти та різноманітний дрібний декор, а ось штами, спреї та трафарети для мене - це темний чагарник. Проте мені цікаво було ліфтити листівку, я вперше використала "маску" - мереживну серветку.



І роботи від нашої ДК для Вашого натхнення!






В мене теж вже весна! А ще мені дуже пощастило, тому що я ліфтила з натури :) тобто листівочка Галі була зі мною поруч під час роботи, і це так класно :) Сподіваюсь моя версія Галиночці сподобається!




Посилання на свої роботи залишайте в inlinkz
до 25 лютого включно
Оголошення результатів на протязі тижня після завершення завдання.

Ознайомтесь уважно з правилами блогу!
Роботи, котрі не відповідають умовам і правилам не будуть прийматись до голосування!

3 коментарі:

  1. Чудесная открыточка у Гали и не менее красивые у девочек получились!

    ВідповістиВидалити
  2. Замечательная открытка и очень вдохновляющие работы у ДК. Особенно понравилась открытка Alisa.

    ВідповістиВидалити