Бажаючих стати спонсором блогу "Завдання для душі", просимо писати на адресу zdd.blog@gmail.com. Будемо дуже вдячні за співпрацю!

Шановні учасники завдань! Якщо ви, по результатах одного з наших завдань, стали власником призу або ж запрошеним дизайнером, але так і не отримали призу чи умов завдання, напишіть нам на адресу zdd.blog@gmail.com.

Через високу вартість відправки, із жовтня 2013 року безкоштовна доставка призів здійснюється лише по території України. Сподіваємось на ваше розуміння!
______________________________________________

З березня 2014 року наш блог йде у творчу відпустку. Про наше повернення Ви дізнаєтесь із публікацією нового завдання!

четвер, 14 лютого 2013 р.

МК. Рамка-Серце.

Всім доброї ночі!

Спеціально дочекалась 00,00, що б запустити цей МК у День Закоханих!
Вся команда блогу ЗДД вітає усіх наших улюблених читачів із Днем Святого Валентина, та бажаємо Вам кохання, кохання, кохання! ))))))


А зараз МК до свята. МК не новий але думаю не завадить іще раз його побачити ))
Може іще хтось із Вас не встиг зробити подаруночок?
Може комусь забракло часу, і все відклалося до завтра?!
Тоді можливо цей МК Вам буде в нагоді ;-)

Цю рамочку я зробила для свого чоловіка на День Святого Валентина. Вона вийшла дуже легкої
  "​​статури" (не дивлячись на багато фото і опису) і мені захотілося Вам її показати)))
 
Значить почнемо!
1) Малюємо половинку серця, вирізаємо. Малюємо таку ж половинку, і знову вирізаємо. Склеюємо дві половинки разом скотчем (я так робила для того що б серце вийшло більш рівним). У мене вийшло серце 16 * 20см.
2) Беремо картон і обводимо наше серце, робимо основи-заготовки. Нам потрібно 2 шт.

3) Намалювали? Тоді вирізаємо серця по контору. Я їх складала разом, скріплювала по краях степлером і разом вирізала, щоб вони були однаковими.
4) Далі. На одному з сердець, робимо "віконце" для майбутньої фотографії.
Завдяки своєму улюбленому килимку, це не склало проблем. Серце рівненько прикладаємо до килимка і проводимо лини згідно розкреслених ліній на килимі. Так ми визначимо розмір нашого "​​вікна".

5) За потрібного нам контору вирізаємо розмір "віконця". Але не робіть це занадто близько до раю, нам потрібен запас 1-2см вільного поля.
6) Далі. По бічних краях і внизу серця, ми приклеюємо по маленькому шматочку двостороннього скотча, тільки по маленькому, а то потім фото не влізти))). Це для того що б зафіксувати папір на основі.
Виходить ось так.

 7) Наступний крок. На другу половину серця, клеїмо фон під "віконце". Можна попередньо вирізати саме "вікно" на першому серце, але я поки не раджу))
Повинно вийти ось так.

8) Далі на цей же серце, за принципом першої, приклеюємо скрап бумагу.Пріклеілі? Тепер відступите 1см від картонної основи, і обріжте зайвий папір слідуючи контуру серця.
Приблизно ось так.



 9) Відступіть від верху 4см і зробіть помітки по краях.
 10) Що ми робимо далі? Нам потрібна швейна машинка, думаю якщо її немає, то можна і вручну зшити))) І так, будемо пришивати нашу красиву папір до основи, починаємо від одного з помічених країв. Шиємо по верху серця, з виворітного боку, до другого поміченого краю.
І ось що має у Вас вийде.

 11) Точно таку ж процедуру проробляємо з другим серцем.
Виходить ось так.

12) Тепер з виворітного боку прошиваємо "віконце" і витягуємо его.А також, обриваємо зайвий папір з прошитих решт. Вона дуже добре і красиво відривається.
13) На одне з сердець приклеюємо по краях (збоку і знизу) по малий. шматочку двостороннього скотча. І з'єднуємо наші серця =))), виворітною стороною один до одного. Так, що б співпали нижні кінці і верхні западини сердець.
 14) Тепер у нашого серця буде "Обличчя" і "Спинка".
За "спинкою", не друкарській ручкою, по краю картону серця (це буде відчуватися), проводимо контур (не сильно тиснете, а то папір порветься). Він нам потрібен для того що б бачити де робити машинну строчку. (Це показано на картинці вище)
Далі по цьому контуру ми шиємо. Чи то пак, ми зшиваємо два картонних серця між собою (разом з папером зрозуміло) по "спинці".



 15) І майже фініш)))
Тепер зав'язуємо всі стирчать кінчики ниток, обрізаємо їх, а вузлики можна замазати клеєм ПВА, що б вузлики засохли. Ну і обриваємо зайвий папір по краях.


 16) Я спочатку прикрашала, а потім приклеюють ніжку. Але краще її зробити до прикрас, а ще краще, пришити її до спинки, до моменту "з'єднання двох сердець")). Ніжка повинна бути широкою, не менше 7-8см, тому що серце важке і буде падати.
Беремо смужку картону - 17 * 8см.Тут у нас теж буде так звані: виворітна і лицьова боку. Виворітну сторону проклеюємо повністю скотчем і наклеюємо на неї фон, тобто скрап папір. Потім цю смужку згинаємо так, що б одна половина була довшою другою в 1,5 рази.
З лицьового боку, скотчем проклеюємо обидві частини, не зачіпаючи вигин смужки.
Довгу частину ніжки проклеюємо скрапбумагой, на короткій частині залишаємо тільки скотч.


17) Далі робимо маленьку гармошку в 3 загину - це наш з'єднувач між ніжкою і рамочкою, що б вона стояла.
З'єднувач потрібно приклеїти так, що б конструкція не роз'їжджалася.
Спочатку клеїмо ніжку, а потім з'єднувач!

18) Ось і "Фініш"!
А далі все залежить від Вашої фантазії!

Спасибі Вам, що дочитали до кінця.
Буду дуже рада якщо Ви скористаєтеся даними МК.

П.С. якщо будете копіювати, будь ласка вказуйте посилання на це повідомлення! ;-))

А це мої роботи!
Перше серце для чоловіка на День Валентина, а друге - МК.




 Усім дякую за увагу!
Гарного та щасливого дня!! =))





3 коментарі: