Бажаючих стати спонсором блогу "Завдання для душі", просимо писати на адресу zdd.blog@gmail.com. Будемо дуже вдячні за співпрацю!

Шановні учасники завдань! Якщо ви, по результатах одного з наших завдань, стали власником призу або ж запрошеним дизайнером, але так і не отримали призу чи умов завдання, напишіть нам на адресу zdd.blog@gmail.com.

Через високу вартість відправки, із жовтня 2013 року безкоштовна доставка призів здійснюється лише по території України. Сподіваємось на ваше розуміння!
______________________________________________

З березня 2014 року наш блог йде у творчу відпустку. Про наше повернення Ви дізнаєтесь із публікацією нового завдання!

вівторок, 6 серпня 2013 р.

Завдання на серпень "Волошки маки і ромашки..."

Привіт!

Серпень... уже на всіх полях розпочались жнива... а поля у більшості асоціюються із золотим колоссям та польовими маками, волошками, ромашками, які цвітуть поміж цим колоссям. Це навіяло нам нове завдання!


Робимо будь-який скрап-об'єкт із обов'язковим елементом - колосочками або польовими квіточками (волошки, маки і/або ромашки)

Збирала з нами квіточки запрошений дизайнер  Robyn

Всем привет! Я Ирина. Я из России. И я скрапоголик) Болею скрапом довольно давно. Что-то получается, что-то не очень, а что-то еще в перспективе) В последнее время нравится больше делать странички и объекты. Для меня большая честь побыть вашим приглашенным дизайнером.

У меня получилась летняя страничка про сынулю.
Использовала бумагу и наклейки от Pink Paislee, бинт, дистрессы, колосок, полужемчужины, вырубка, маленькие фигурки бабочек (с детского браслетика)


І роботи від нашої ДК для Вашого натхнення











Посилання на свої роботи залишайте в inlinkz до
27 серпня включно!
Оголошення результатів у першу суботу після завершення завдання.

І приз для переможця від спонсора блогу скрап-студії "З Любов'ю" ..



Ознайомтесь уважно з правилами блогу!
Роботи, котрі не відповідають умовам і правилам не будуть прийматись до голосування!


P.S. Якшо Ви стали нашим запрошеним дизайнером, але завдання так і не отримали, напишіть, будь-ласка, на адресу zdd.blog@gmail.com
В листі вкажіть свій нік, назву завдання, по результатах якого стали ЗД і додайте, будь-ласка, посилання на свій блог!

Дякуємо, що Ви з нами!

7 коментарів: