Бажаючих стати спонсором блогу "Завдання для душі", просимо писати на адресу zdd.blog@gmail.com. Будемо дуже вдячні за співпрацю!

Шановні учасники завдань! Якщо ви, по результатах одного з наших завдань, стали власником призу або ж запрошеним дизайнером, але так і не отримали призу чи умов завдання, напишіть нам на адресу zdd.blog@gmail.com.

Через високу вартість відправки, із жовтня 2013 року безкоштовна доставка призів здійснюється лише по території України. Сподіваємось на ваше розуміння!
______________________________________________

З березня 2014 року наш блог йде у творчу відпустку. Про наше повернення Ви дізнаєтесь із публікацією нового завдання!

середу, 29 січня 2014 р.

Звернення

Любі наші читачі, друзі!

Сьодні в нашій державі склалась дуже непроста ситуація. Вона стосується не тільки політиків, когось "там наверху" і киян. Вона стосується всіх нас, бо ми з вами є не лише дівчатами (і хлопцями), майстринями, мамами, господинями, ми, перш за все, є громадянами своєї України. Тому ми не можемо залишатися осторонь. А також ми не можемо публікувати милі нашому серцю пости про творчість в той час, коли в нашій державі гинуть безневинні люди, коли десятки наших громадян піддаються тортурам, сотні - переслідуванням, тисячі - названі бандитами і провокаторами. Із солідарності з ними ми мовчимо. 
Сподіваємося на ваше розуміння. А ще сподіваємося, що вже дуже скоро ми зможемо з радістю спілкуватися, творити і радіти життю у вільній, щасливій і квітучій Україні!


З повагою, ваша ДК 

24 коментарі:

  1. Поділяю вашу стурбованність ситуацією в країні! Для своїх іноземних читачів блогу я опублікувала пост (перепост) про справжні причини мітингів в Києві та по всій Україні. На жаль, не всі іноземні країни доносять своїм громадянам правду, а в деяких країнах навіть не знали про революцію в Україні.
    Але зупинятись не потрібно. Ні нам, ні хлопцям на Грушевського. Перші результати протестів вже є. Є відставки, є скасування диктаторських законів. Справа рухається, хоч і поволі. А ми маємо дарувати цьому світу красу. Інакше ми просто захлинемось в негараздах, в проблемах, в крові, в хаосі.
    Згодна, що настрій для творчості не той, але всеж таки ми не влада, ми не повинні піддаватись настроям :) Тримайтесь, дівчатка! Все налагодиться у нас. Україна прекрасна держава, головним скарбом якої є її народ! Вона не буде розділена! Слава Україні!

    ВідповістиВидалити
  2. Ага, ага, давайте повоюйте ещё, вообще без штанов останетесь, тунеядцы продажные.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Вас это не касается, можете не беспокоиться. В нашем сообществе так общаться не принято, если не хотите получить что-то неприятное в ответ.

      Видалити
    2. Звicтно кожен може матм свою думку (по рiвню розвитку), але навiщо цi образливi висловлювання?

      Видалити
    3. Доброго дня, Тетяно!
      Вибачте, та Ваш коментар не гідний публікаціїї під нашим постом, але то Ваша думка і ми не будемо його видаляти.
      Ви не живете у нашій країні, Ви не живете за її правилами та традиціями, тому не варто переходити на особистості і згадувати про "туніядців", яких хватає у кожній країні не зважаючи від походження. Ви б краще звернули увагу на те, що самі на нас кидаєтесь, а це є не тельки особисті погляди, це є лице Вашої країни! Краще слідкуйте за собою, то як то кажуть: "В себе під носом нічого не видно".
      Щиро дякуємо, що Ви знами, не дивлячись, що пост не про творчість! ;-)

      Видалити
    4. Татьяна, действительно, не совсем корректно высказываться таким образом. В Вашей стране Вам показывают и рассказывают то, что хочется президенту и правительству Вашей страны, а не то, что есть на самом деле (я это знаю, т.к. у нас в России живут родные). Мы - украинский народ - никогда не преклоняли голову перед насилием и никогда этого не сделаем!!!!! И наша нация в очередной раз доказала, что мы едины, что мы можем отстоять свое мнение! И будьте очень любезны уважать мнение миллионов людей, наших украинских людей и не нужно так грубо высказываться в наш адрес! Очень надеюсь, что Вы с пониманием отнесетесь к тому, что я Вам сказала.
      Слава Украине, слава всему украинскому народу!!!!!!!!

      Видалити
    5. Зачепило..... Сумно, що є люди настільки зазомбовані вланою владою . Це http://www.snob.ru/profile/27851/blog/70989 для саме таких, які повторюють чужі думки, почуті з екранів телевізорів-зомбоящиків. Думка росіянки, яка не полінувалася і не ПОБОЯЛАСЯ поїхати в Київ і побачити все на власні очі!!!

      Видалити
    6. Как раз от продажных тунеядцев мы и избавляемся, а так как они не хотят добровольно оставлять тепленькие президентские и премьерские кресла, то нам приходится воевать. А вот меня давно мучает вопрос: как такие как вы личности находите хорошие добрые блоги, чтобы зайти, насрать (простите мой французский) и сбежать?

      Видалити
    7. Девочки,ну что можно сказать на такой коммент?Да ничего!Ведь даже некоторые наши,украинские, средства массовой информации показывают ситуацию выгодную для правительства...а ведь все мы знаем,что есть и другая правда...
      А за россиян обидно,как у них однобоко преподносят наш Евромайдан...многие русские искренне верят,что там хотят захватить власть в свои руки бомжи,отморозки и т.д...

      А мы просто хотим жить в свободной стране,где для людей сделано если не всё,то хотя бы многое.


      СЛАВА УКРАЇНІ!!!!!!!!!!!Героям слава!!!!!!!
      Вірю,що ми вистоїмо і все в нас буде добре!!!!!!

      Видалити
  3. Вы молодцы, всё будет хорошо. От всего сердца желаем, чтобы поскорее.

    ВідповістиВидалити
  4. Героям слава! Підтримую, і дуже Вам вдячна за таке рішення. Сама останнім часом не можу переключитися на творчість, відбувається щось набагато важніше!

    ВідповістиВидалити
  5. Слава нації! приєднуюся до подяк за таке рішення. Зараз дуже тяжкий час для кожного із нас, але ми переможемо! А поки справді - нема часу перечитати стрічку, бо постійно спостерігаю за політичними новинами,
    І так, ми воюємо. Хто чим і хто як вміє, але ми знаємо ЗА ЩО ми воюємо і добре знаємо ЩО нас чекає попереду. "Нам буде важко і ми це знаєм"

    ВідповістиВидалити
  6. Дівчатка, ви молодці! Не боїтеся висловлювати свою громадську думку! В блогах намагаються не писати про це, бояться, мені здається... Хтось розділяє ці думки, хтось категорично против, хтось зовсім не цікавиться новинами, вважаючи, що це його обходить, мине само...
    Ми усі по різних кінцях нашої Батьківщини молимося за нашу Неньку, за наше майбутнє, за наших людей... Ми єдина країна...
    Прикро, що люди коментують такий щирий напис такими словами, маю думку, що це є зомбування і не як інакше...
    Тримаймося, скоро все минеться!

    ВідповістиВидалити
  7. Під час останніх подій в Україні я дійсно зрозуміла і відчула, що значить вислів: "Плаче душа..."!
    Успіхів нашій нації!
    Тримаймось!

    ВідповістиВидалити
  8. Как я ждала в своей ленте какого-то такого поста. Ведь очень много украинских девочек. А никто ничего не говорит, не пишет. Хотя вокруг - куда не глянь, на улице, в магазине, в школе, на молочной кухне, блин, обсуждают, говорят, высказываются.. Кто-то за, кто-то против, кто-то по другому видит, кто-то уехал в Киев, кто чем может поддерживает отсюда. Ну нет безразличных.
    Люди хотят что-то изменить в своей жизни. Прорвало!
    И что-то у нас обязательно изменится!!! Непременно к лучшему!
    И вот что прям тут поразило. Тут, в рукодельных блогах, работы практически не критикуются, только "Какая прелесть, как мило, какая завитушечка и т.д" И
    - опа! - через полтора часа после публикации - третий коммент о тунеядцах без штанов!!!!!!! Однако!
    Да пожалуйста, живите в штанах и туфлях. Это наша страна и наш выбор!
    Меня сегодня осенило.... Я делаю папе альбом на 60-летие. Он отобрал кучу фотографий - учеба, институт, комсомол, стройотряды, походы, соревнования и до сегодня. Я взяла у него диск с песнями юности - для вдохновения. Дня три слушаю. И тут - ну правда, осенило. Советский союз.. 70 лет! Да, наверное война очень сильно людей сплотила. Но нельзя было больше, чем можно, куча запретов, ограничений, доставать все надо было, пардон чуть ли не до трусов. Но! У них была идея! За родину, за будущее, за коммунизм. Настолько сильно развитая, что сколько лет того Союза уже нет, а за идею до сих пор существуют держащиеся!!!
    Все дело в идее! Уважении и любви к себе как к народу, к нации. Может быть, это начало большого и важного, первый шаг к самообъединению и процветанию. И может быть тут скажут, про националистку, которая пишет на русском. Я так думаю. На двух языках. Я живу не на востоке и не на западе, я живу в Центральной Украине. Поздоровались на русском, проговорили на украинском, попрощались снова на русском. Дома, с родителями, с детьми - органично только украинский, вне дома - как подумалось так и ответила. Я люблю свою страну, то место где я родилась, и живу. И начинать однозначно нужно, и с малого и с себя. Приехав с каникул с Австрии я две недели потом наводила порядок, дома, во дворе, на улице - настолько меня поразила их нарядная чистота.
    И у нас все будет! Мы великий древний народ!
    А по поводу творчества. Наверное, у меня обратный механизм срабатывает. Работ за последний месяц как никогда. Что-то похожее было когда старший сын был неделю без сознания в реанимации, а я с младшим на 7-м месяце беременности. Я шила шторы, пересаживала вазоны, что-то нужно было делать так и сейчас. По телезивору горят шины, а леплю цветочки. Не могу иначе. Так перестает болеть голова и нормализуется давление...
    Девочки, удачи нам с вами!
    Слава Україні! Героям слава!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Та власне, багато хто із нас починає влазити з головою в скрап, щоб голова хоч трохи відпочила (маю в роботі два дитячих альбоми, коли сльози котяться градом - сідаю і роблю хоч одну сторінку), але сили і настрою виставити роботи просто немає. Не до того зараз.
      А про штани... Знаєте, подумалося, що найбільше нападають ті, хто нам заздрить, бо у нас є дух, є ідея, є прагнення і ми нарешті стали єдиним цілим незалежно від мови, регіону чи статусу.

      Видалити
  9. Слава Україні! Героям Слава!
    Разом до перемоги!

    ВідповістиВидалити
  10. Цілковито поділяю вашу думку. Й до речі, багато хто, принаймні, з моїх блогоподруг пишуть про наше українське сьогодення. Я пишаюся, що я - українка!
    А ще хочу процитувати Ліну Костенко: "Людям не те що позакладало вуха –
    людям позакладало душі."
    Слава Україні!

    ВідповістиВидалити
  11. Жутко от того, что происходит в нашей державе!!!
    Очень хочется верить, что Украина останется целой, этот кошмар скоро закончится, а народ снова вернётся к мирной жизни. Только сознание навсегда изменилось, ведь ТАКОЕ забыть невозможно.

    ВідповістиВидалити
  12. Я от не розумію таких людей, як автор третього коментаря - нічого ж не знає про ситуацію в НАШІЙ країні, але написати гидоту треба... Певно, це своєрідний чорний піар ;-)
    А щодо творчості - то у кожного своє відношення (як видно з попередніх коментарів) - інколи й справді хочеться відволіктися хоч на мить від всього, втекти від реальності у світ творчості... То ж будуть пости, чи не будуть - ваше право. Але однозначно,все буде добре!

    ВідповістиВидалити
  13. дівчата,у мене ступор.Ці події впливають на стан душі дуже .
    Спрершу,як почались протести було легше.Від 30листопада-ступор...Від 11 грудня-оніміння...Від 20го січня-шок...Всі сили,всі думки,всі діх-спрямовані на хоч якусь допомогу в боротьбі.Творити...не знаю,були моменти,коли навіть щось зробити по домашніх справах було важко-тільки всі справи та діх спрямовані на допомогу.Все що я творила в ці два місяці-необхідність,адже подруги мої мали ДН,друзі дітей мали ДН.Я навіть думала іти з ДК,бо творити зовсім не мала настроюАле ці от ДН та необхідність просто подарувати часточку свого тепла людям друщям змусили -таки творити.Зараз є бажання просто сісти щось зробити ))Але це не тому,що вже все пройшло і вже боротьба дійшла до завершення,а лише тому,що я зрозуміла ,чітко зрозуміла,що боротьба буде довгою і потрібно залишатись при тямі,хоча б для того,щоб не здуріти та залишитись при здоровому глузді. Я багато де писала та розмовляю на тему нашої всеукраїнської боротьби.Різні є думки у всіх верствах населення.Навіть львів"яни не всі по однаковому мислять-і це нормально.Але завжди вводить в ступор таке просто тупе неприйняття . Люди ,так не можна! Тільки те,що ви бажаєте жити ,як раби,не означає,що всі так мають жити і цього хотіти. А рабство, це в першу чергу ,страх,який нам зараз намагаються привити.Обкрадали роками,насміхались,забирали бізнеси,збивали\вбивали\гвалтували безкарно.Тепер вбивають,катують,б'ють...нас намагаються зробити рабами.Безсловесними та зацькованими.Так от-УКРАЇНЦІ не з таких!!! шкода,що россіяни не розуміють масштабів свого рабства...а белоруси ...

    ВідповістиВидалити
  14. Любі наші, дякуємо Вам за підтримку і за те, що ділитися своїми думками і переживаннями разом з нами! Віримо і знаємо, що разом - ми велика сила! Ми заслуговуємо на перемогу і краще життя! І хоча боротьба ще не закінчилася, ми обіцяємо незабаром повернутися до наших обов'язків, не забуваючи при цьому повсякчас допомагати, підтримувати і молитися за нашу Україну!

    ВідповістиВидалити
  15. Прошёл год......хотелось бы услышать вас сейчас...как всем стало жить лучше.....надеюсь, все счастливы......

    ВідповістиВидалити