Бажаючих стати спонсором блогу "Завдання для душі", просимо писати на адресу zdd.blog@gmail.com. Будемо дуже вдячні за співпрацю!

Шановні учасники завдань! Якщо ви, по результатах одного з наших завдань, стали власником призу або ж запрошеним дизайнером, але так і не отримали призу чи умов завдання, напишіть нам на адресу zdd.blog@gmail.com.

Через високу вартість відправки, із жовтня 2013 року безкоштовна доставка призів здійснюється лише по території України. Сподіваємось на ваше розуміння!
______________________________________________

З березня 2014 року наш блог йде у творчу відпустку. Про наше повернення Ви дізнаєтесь із публікацією нового завдання!

понеділок, 18 листопада 2013 р.

Результати завдання "Стрічка Мебіуса"

І ще одні результати, оголошуємо ТОП кращих робіт із вишивкою стрічками.




Олисандра із кількома роботами




Переможцем RANDOM обрав..


Вітаємо! Ви отримуєте приз від нашого спонсора від спонсора завдання інтернет-магазину ""Ленты, пуговки, декор". Відвідати його Ви можете Вконтактах та на Однакласниках!


Юльона , а вас ми хочемо запросити подизайнити із нами по одному із наступних завдань!!


Переможця та запрошеного дизайнера просимо написати нам на адресу  zdd.blog@gmail.com. В темі листа вкажіть, будь ласка, Ваш нік та назву завдання.

3 коментарі:

  1. Спасибо большое! ооочень приятно быть в топе))

    ВідповістиВидалити
  2. Дякую. Тиждень почався з приємного сюрпризу. Мабуть вже Новий рік на підході:)) Завдання було дуже цікавим. Чудові роботи учасників. Дуже люблю вишивати стрічками, тому зараз готовлю цілу серію лялок з таким декором.

    ВідповістиВидалити
  3. Спасибо, что отметили мои работы! Очень приятно:))

    ВідповістиВидалити